На головну сторінку / Головна
субота, 20.04.2024

«Часопис Київського університету права» внесено до Міжнародної наукометричної бази даних HeinOnline

     “Часопис Київського університету права” – юридичний науково-теоретичний щоквартальник, заснований у 2001 р. Київським університетом права НАН України та Інститутом держави і права ім. В.М. Корецького НАН України.

     У журналі висвітлюються актуальні питання теорії та історії держави і права, державного управління, адміністративного, конституційного, міжнародного, фінансового, цивільного і підприємницького, аграрного та екологічного права, кримінології, кримінального і кримінально-процесуального права. 

     HeinOnline (http://home.heinonline.org/) – найбільша в світі база повнотекстових юридичних журналів, що пропонує колекцію електронних періодичних видань з різноманітних правових питань і дисциплін. Доступ до цієї бази даних мають 175 країн світу. На відміну від комерційних Довідково-правових систем таких компаній, як LexisNexis або Westlaw, що надають послуги практикам, діяльність HeinOnline спрямована більше на забезпечення правовою інформацією юридичних бібліотек. Всі матеріали доступні в pdf форматі, можливий повний пошук. 

понеділок, 30.03.2015 22:07 Вік: 9 Років