На головну сторінку / Головна
п'ятниця, 26.04.2024

Експозиція «Цікаві факти про звичні речі»

26 листопада - Всесвітній день інформації, який проводиться щорічно починаючи з 1994 року за ініціативою Міжнародної академії інформатизації (МАІ), що має генеральний консультативний статус в Економічній і Соціальній радах ООН, і Всесвітнього інформаціологічного парламенту (ВІП).

26 листопада у 1992 році відбувся перший Міжнародний форум по інформатизації. В рамках даного заходу підкреслювалося значення інформації, що передається в будь-якій формі: усній, письмовій, за допомогою спеціальних технічних засобів, умовних сигналів і т. п.

Інформація, в широкому сенсі, - відомості, подані одними людьми іншим людям усним, письмовим або будь-яким іншим способом (наприклад, за допомогою умовних сигналів, з використанням технічних засобів), а також сам процес передачі або отримання цих відомостей.

Інформація - чи не головна цінність в сучасному світі. Її кількість з кожним днем зростає. «Хто володіє інформацією, той володіє світом». Належить цей вислів всесвітньо відомому магнату Натану Ротшильду.

До Всесвітнього дня інформації бібліотека підготувала експозицію, яка крім літератури за темою, включає також цікаві відомості про звичайні і добре знайомі речі і поняття.

Експозицію розташовано на навчальному абонементі бібліотеки.

п'ятниця, 25.11.2016 01:11 Вік: 7 Років