На головну сторінку / Головна
п'ятниця, 19.04.2024

Бібліотека університету — учасник проекту «Єдина картка читача»

У травні 2019 р. бібліотека Харківського економіко-правового університету приєдналася до проекту «Єдина картка читача бібліотек вищих навчальних закладів Харкова». Проект, розроблений згідно з рішенням Ради ректорів за ініціативи Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна.

Єдина картка читача - універсальний документ, який передбачає доступ до фондів та електронних ресурсів шляхом безкоштовного обслуговування у читальних залах бібліотек-учасниць проекту. Даний проект надає студентам, аспірантам, викладачам та науковцям університетів необмежений доступ до фондів й електронних ресурсів для використання їх у навчанні та науково-дослідній роботі. Єдина картка читача забезпечує комп'ютеризовану книговидачу та обслуговування, онлайн замовлення літератури та доступ до електронних версій документів через електронні каталоги бібліотек-учасниць проекту.

Обслуговування читачів здійснюється за наявності Єдиної картки читача, яку можна замовити на абонементі бібліотеки університету (кімн. 102, 1 поверх, 2-го корпусу університету). Вартість картки на сьогодні складає 22 грн. При собі мати читацький квиток бібліотеки!

Список бібліотек-учасниць проекту

Правила користування «Єдиною карткою читача ВНЗ м. Харкова

п'ятниця, 14.06.2019 15:52 Вік: 5 Років