На головну сторінку / Головна
четвер, 25.04.2024

Монографія з проблем свободи слова

Вийшла друком монографія «Кримінально-правове забезпечення свободи слова та професійної діяльності журналістів в Україні» кандидата юридичних наук, доцента, завідувача кафедри кримінально-правових дисциплін та адміністративного права В. І. Павликівського.

Монографія присвячена проблемам кримінально-правового забезпечення свободи слова та діяльності журналістів в Україні. Особливу увагу приділено правовим засадам функціонування засобів масової інформації в Україні. Розглянуто теоретичне підґрунтя та методологію втілення загальних підстав та принципів криміналізації в конструюванні складів злочинів, призначених для забезпечення правової охорони свободи слова та діяльності журналістів. Досліджуються теоретичні та практичні аспекти кримінально-правового забезпечення свободи слова та професійної діяльності журналістів. На підставі аналізу практики застосування норм кримінального закону в сфері захисту професійної діяльності журналістів пропонуються основні шляхи оптимізації та вдосконалення чинного законодавства.

Для науковців, практичних працівників правоохоронних органів, адвокатів, суддів, представників громадськості і широкого кола читачів, які цікавляться проблематикою захисту свободи слова.

Павликівський В. І. Кримінально-правове забезпечення свободи слова та професійної діяльності журналістів в Україні : монографія / В. І. Павликівський. – Х. : Панов, 2016. - 488 с. - ІSВN 978-617-7474-15-8
УДК 343.412
ББК 67.9(4У КР)308.112
вівторок, 24.01.2017 01:44 Вік: 7 Років