На головну сторінку / Головна
субота, 20.04.2024

Вітаємо наших випускників!

Швидко промайнули п’ять років студентства! Золота пора для кожного з вас. Саме в цей час ви визначилися із своїм місцем у житті, зробили все можливе, щоб у серці залишилось якомога більше приємних спогадів. Перша лекція... перша ніч у гуртожитку... перше доросле кохання... перша сесія...

Сьогодні ви, колишні першокурсники, отримали дипломи — це один із перших та найважливіших документів вашого вже дорослого життя. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в університеті знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед вами нові можливості та перспективи.

Від щирого серця бажаємо вам здоров’я, щастя, наснаги, творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання! Зичимо наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх ваших мрій і життєвих планів. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю вступу на ниву дорослого життя.

Залишаючи рідну alma-mater, не забувайте тих, хто вас вчив та завжди був поряд. Намагайтеся не розгубити студентських друзів, оскільки через багато років ви зрозумієте, що цей період життя був найкращим та найнасиченішим.

У добру путь, випускники!

Ваша бібліотека.

п'ятниця, 21.06.2013 10:00 Вік: 11 Років